Jobba hos oss

Är du vår nya FASTIGHETSSKÖTARE?

Vi söker dig som är lösningsorienterad och prioriterar att ge våra hyresgäster en god service. Som person är du ansvarsfull och noggrann. Viktigt för oss är att du även har god samarbetsförmåga och initiativförmåga.

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel såsom reparationer, hyresgästservice, trädgårdsarbete, snöskottning, trappstädning och vissa administrativa uppgifter. Det ingår även att ha kontakt och samordna projekt med våra underleverantörer och att vara anläggningsskötare för brandlarm. 

Arbetsuppgifterna är varierande och periodvis i högt tempo. Arbetet innebär jourtjänst och är i Varberg/Falkenberg. Kvalifikationer är några års erfarenhet av fastighetsskötsel eller inom VVS, snickeri eller el. Tjänsten kräver B-körkort.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Therese Rindekvist på telefon 0340-100 92 eller på mail therese@martinssonsfastigheter.se.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Skicka ansökan till therese@martinssonsfastigheter.se.

Vill du veta mer om oss? Läs gärna mer om oss och se filmen om våra fastigheter.